• Workshop

  Joke's ART Atelier
 • Workshop

  Joke's ART Atelier
 • Workshop

  Joke's ART Atelier
 • Workshop

  Joke's ART Atelier

Fijne dag schilderen bij Joke's ART Atelier in Woudenberg

05-11-2017, 17:11 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 17 november 2017, 09:30 tot 16:00

Locatie:

van Beeklaan 9, Soest
Joke's ART Atelier in Woudenberg
Soest

Gezelligheid en Creativiteit in één dag, oftewel een super verwendag voor jezelf met na afloop je eigen schilderij. Voor beginners en gevorderden.

Bij Joke's ART Atelier kun je schilderworkshops volgen van één dag. Je maakt hierbij op een ongedwongen manier kennis met verschillende schildertechnieken. Het zelf ervaren en ontdekken van deze technieken staat voorop. Uiteraard krijg je hierbij goede begeleiding. Verf, doeken, penselen, paletmes, verrassende materialen en alles wat nodig is om tot een verrassend eindresultaat te komen zijn in Joke's ART atelier aanwezig. Je zult zien dat je onder goede begeleiding in staat bent om in het sfeervolle atelier een eigen kunstwerk te maken in één dag. Je onderwerp om te schilderen is vrij. Je kunt je aanmelden voor de volgende dag in November: vrijdag 17e. Bij ontvangst wordt koffie, thee en wat lekkers geserveerd. Tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. Tijdens de workshop krijg je koffie, thee en tussendoortjes. We eindigen +/- 16:00 uur en nemen de resultaten onder het genot van een drankje en bittergarnituur door. Om ervoor te zorgen dat je deze fijne dag niet vergeet, krijg je na afloop (digitale) foto's van de workshop toegestuurd.

Om je aan te melden stuur je even een mail naar

joke-albers@hotmail.com

Wil je meer weten?

Kijk dan even op www.jokealbers.exto.nl bij het item workshops.

Tevens is er een mogelijkheid voor een eigen groep van 6 personen om een dagdeel te komen schilderen. De datum bepalen we dan in overleg.