• Lidewijde Paris

    P.Nekkers

De andere lees!club - Lidewijde Paris

17-10-2018, 13:25 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 14 november 2018, 20:15 tot 22:00

Locatie:

Soesterbergsestraat 54c
Boekhandel Van de Ven
Soest

Lidewijde Paris: meer leesplezier door anders te lezen Ze is inmiddels een bekende bij lezend Nederland: Lidewijde Paris. Als voormalig uitgever heeft zij geleerd om literaire teksten uit te pluizen om er extra informatie en leesplezier aan te ontlenen. Sinds enkele jaren zet ze deze kennis en ervaring in als onvermoeibaar leesambassadeur. Ze reist het hele land door met haar Andere Lees!workshops. Daarnaast is ze regelmatig te horen op de radio (Nieuwsweekend) en te vinden bij literaire evenementen, zoals het ILFU. Tussendoor ziet ze ook nog kans om te schrijven: naast de twee ?handleidingen? Hoe lees ik en Hoe lees ik korte verhalen stelde ze zowel voor 2018 als 2019 scheurkalenders samen met haar persoonlijke leestips.

De Stichting Literaire Activiteiten Soest is blij dat Lidewijde ook dit jaar weer naar Soest komt met een van haar inspirerende workshops. Op woensdagavond 14 november om 20.15 uur is het zover. Op de bovenverdieping van Boekhandel van de Ven vertelt ze over Twee geniepige ingredi?nten: tijd en structuur. Dit doet ze aan de hand van Anne Tyler Klokkendans en Michel Houellebecq Onderworpen en Frank Westerman Een woord een woord. Het is overigens niet noodzakelijk deze boeken tevoren gelezen te hebben.

Kaarten voor deze bijeenkomst zijn te bestellen via de theaterkassa van Idea of online https://bibliotheek.ideacultuur.nl/actueel/agenda/volwassenen/528-lidewijde-paris De toegang bedraagt ?10,- (?9,- voor SLAS-vrienden) inclusief drankje.