• Soesterduinen

    Carolina Konijn

Cursus Mind-Walk

12-08-2018, 22:47 | Lezersnieuws | Carolina Konijn

Datum:

maandag 3 september 2018, 09:15 tot maandag 26 november 2018, 10:45

Locatie:

Foekenlaan
Langeduinen
Soest

In 2 x 5 outdoortrainingen gaan we het beste combineren op het gebied van yoga, mindfullness, ontspannings- en ademhalingsoefeningen. We combineren invloeden uit verschillende stijlen op een eigen manier. De Mind-Walk manier! Het is geen yoga, thai-chi of meditatie cursus, maar we maken wel gebruik van deze geweldige inspirerende methodieken.

De cursus bestaat uit 2 x 5 outdoor-trainingen met ieder een eigen thema. Deze thema's volgen elkaar op zodat er een diepgang ontstaat. Daarnaast werken we met materialen om de oefeningen te ondersteunen.

Mind-Walk bestaat uit 3 belangrijke onderdelen: 1. Het gebruik van materialen voor de ondersteuning van de oefeningen, 2. Oefeningen met diverse invloeden uit bewezen stromingen, voor de bevordering van fysieke en mentale gezondheid, 3. Diverse technieken voor meditatief wandelen.

Mind-Walk is zeer geschikt voor mensen die graag laagdrempelig aandacht willen besteden aan hun lichaam en geest. De training wordt aangepast op het (wandel)niveau van de groep, waardoor ook mensen met fysieke en mentale klachten kunnen deelnemen. De training is gericht op het mogen ervaren en niet op het perfect moeten uitvoeren. Dit maakt het geschikt voor iedereen.

Dus wil jij? - Je batterij weer opladen? - Lekker wandelen? - Je fit en energieker voelen? - Ontspannen en genieten van de natuur? - Je hoofd leeg maken? - En nog veel meer....

Meld je dan nu aan! Maximale groepsgrootte is 10 deelnemers. Vol = Vol!

Start: maandag 3 september Tijd: 09:15 - 10:45 uur incl. even napraten met koffie/thee. Waar: Soesterduinen e.o. Investering: ? 57,- p.p voor 5 trainingen en ? 97 voor 10 trainingen incl. materialen, koffie/thee/iets lekkers.

Overige data: 10 sept - 17 sept - 24 sept - 1 okt en 29 okt - 5 nov - 12 nov - 19 nov - 26 nov.

Meld je aan via een berichtje of telefoontje: In beweging naar balans!

info@inako.nl / 06 3601 3481 https://www.inako.nl/index.php?page=mind-walk