• Cursist Portrettekenen & -schilderen aan het werk

    KunstenCentrum Idea
  • Vervolgcursus Fotografie start dinsdag 16 januari

    Cornelia Nauta

Creatieve uitlaatklep nodig? Volg een cursus bij KunstenCentrum Idea!

11-01-2018, 18:20 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 11 januari 2018, 17:37 tot vrijdag 13 juli 2018, 17:37

Locatie:

Willaertstraat 49, Soest
KunstenCentrum Idea
Soest

Behoefte aan een avond voor jezelf? Steek op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond je handen uit de mouwen en doe mee aan een van de cursussen Zelf kleding maken, Website maken met Joomla, Fotografie, Boetseren & keramiek of Tekenen & schilderen. Idea biedt veel mogelijkheden om je talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Bij alle cursussen krijg je, naast gezamenlijke instructie, individuele begeleiding en is authenticiteit en de ontwikkeling van een eigen stijl belangrijk.

Als je meer behoefte hebt aan ontspanning, dan ben je bij Yoga Easy Flow of Mindfullness Yoga (Yin Yoga) op je plek. Yoga wordt ook wel meditatie in beweging genoemd en zorgt voor diepe ontspanning én een enorme energy boost! Tijdens de Yoga Easy Flow les wordt er gewerkt aan conditie, een krachtiger lichaam en soepele spieren. Bewegen op een fijne manier. Bij de Mindfulness Yoga (Yin Yoga) focussen we meer op soepele gewrichten, pezen, bindweefsel en diverse mindfulness oefeningen. Je blijft langer in een houding. Alle lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Instromen in een aantal lopende cursussen is vaak nog mogelijk tegen een gereduceerd cursusbedrag. Informeer bij de cursusadministratie naar de mogelijkheden: 035 609 58 39 (dinsdag t/m donderdag 13.00-17.00 uur) of via cursus@ideacultuur.nl.