• Orkest

    Koninklijke Luchtmacht

Concert met Kapel Koninklijke Luchtmacht

16-05-2018, 23:17 | Lezersnieuws | C.J. Vos

Datum:

zaterdag 23 juni 2018, 20:00 tot 22:30

Locatie:

Dalweg 181
Sportboulevard De Engh
Soest

Concert met het orkest van de Koninklijke Luchtmacht onder leiding van chef-dirigent Jasper Staps.

Plaats: Sporthal (Optisport) van de Sportboulevard De Engh aan de Dalweg 181 te Soest.

Voor dit concert hebben de veteranen woonachtig in onze gemeente een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De adressen waren door de gemeente Soest verkregen via het Veteraneninstituut in Doorn.

Dit concert wordt georganiseerd door de Stichting Comit? 4 en 5 mei Soest-Soesterberg in nauwe samenwerking met de gemeente Soest en voor iedereen toegankelijk.

Programma voor deze avond heeft als thema ?SUMMERTIME?

Na een barre winter is het SUMMERTIME bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht! Samen met gastvocalisten Erica Yong (Lead) en Sanne Croesema en Michelle Knipscheer (Backings) staat het orkest onder leiding van chefdirigent Jasper Staps weer garant voor een avond barstensvol zonnige hits met een swingend zomerprogramma. Van de zwoele Spaanse stranden naar de vrolijke deuntjes van straatmuzikanten uit Oost-Europa en hits van Jennifer Lopez, Snarky Puppy en Aviicci - stilzitten is geen optie! Dompel je onder in het ?chte zomeravondgevoel met SUMMERTIME. Kort programmaoverzicht: 20.00 uur: Aanvang met openingswoord door de voorzitter van de stichting comit? 4 en 5 mei Soest-Soesterberg C.J.(Cees) Vos. 20.05 uur Toespraak door burgemeester R.T. Metz. 20.10 uur Uitreiking draaginsignes Nobelprijs VN militairen aan enkele veteranen woonachtig in de gemeente Soest door burgemeester R.T. Metz gevolgd door het Wilhelmus 1e couplet. 20.15 uur Aanvang Concert 21.00 uur Pauze 21.25 uur Aanvang tweede deel concert. 22.15 uur Einde concert (Opm: tijden zijn plusminus tijden) (Tip: neem een kussentje oid mee om op te zitten, want we maken ook gebruik van de tribune).

Kaarten zijn gratis af te halen bij boekhandel Van de Ven, Soesterbergsestraat 54c, hoek Plein van Zuid te Soest (tijdens openingstijden) en museum Soest op de woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur. Dit concert is financieel mogelijk gemaakt door: RABO bank Amersfoort Eemland, Prins Bernhard Cultuurfonds, KF Heinfonds en de gemeente Soest. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 16 mei 2018. Zie ook www.4-5-mei.nl