• Aankondiging ondernemeravond

    Company Cubes

Company Cubes Ondernemersavond

05-04-2018, 15:31 | Lezersnieuws | Wouter Vermeulen

Datum:

dinsdag 10 april 2018, 18:30 tot 21:00

Locatie:

Koningsweg 14
Auto Smeeing
Soest

Ondernemersavond voor zzp-vakmensen

Soest, 5 april 2018 - Company Cubes organiseert op 10 april 2018 van 18.30 tot 21.00 uur een ondernemersavond voor zzp-vakmensen bij Auto Smeeing aan de Koningsweg 14-16 in Soest. Geen lange verhalen maar praktische oplossingen voor alledaagse problemen.

De zzp-vakman (of vrouw) is vaak erg druk met zijn dagelijkse werk en dan dreigen sommige dingen op de ?to-do? lijst te blijven staan. Daarom wordt de website niet onderhouden, blijven offertes soms te lang liggen (gaan slecht verzorgt de deur uit), maken ze geen reclame op Facebook, is hun aansprakelijkheid niet goed geregeld en ga zo maar door.

Company Cubes helpt zzp-vakmensen aan een oplossing door ze in contact te brengen met mensen die hiervoor een praktische oplossing bieden. We beginnen de avond met een kopje koffie en een korte presentatie. Daarna is er volop gelegenheid om direct vragen te stellen aan de experts die ze verder kunnen helpen. We sluiten de avond af met een glaasje bier een balletje gehakt. De toegang is gratis.

Company Cubes organiseert deze avond om de zzp-vakmensen te ondersteunen maar daarnaast maken wij ook handige halletjes (www.handighalletje.nl) aan de A28 waar de ondernemers hun materiaal of hun bestelbus in kunnen zetten. Deze handige halletjes zijn voorzien van gemeenschappelijke voorzieningen zoals toilet en wifi maar hebben slimme sloten zodat je leveranciers op afstand toegang kunt geven.

Aanmelden kan via de website www.handighalletje.nl