• Anne Buiskool

    Caro Buiskool

Anne Buiskool: 'Hoe vertellen we het de kinderen?'

17-06-2017, 19:01 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 30 juni 2017, 19:30

Locatie:

Soesterbergsestraat 54c, Soest
Boekhandel Van de Ven
Soest

'Hoe vertellen we het de kinderen?' Onder deze titel verscheen het boek waarin Anne Buiskool, mediator en coach, haar ervaringen heeft gebundeld. Op vrijdagavond 30 juni om 19.30 uur zal ze een lezing geven over dit onderwerp bij Boekhandel Van de Ven.

De lezing is interessant voor ouders, grootouders, buren, vrienden en iedereen die te maken heeft met een scheiding waarbij kinderen betrokken zijn.

Ook professionals zoals mediators, advocaten, rechters, kindertherapeuten en coaches die werken met ouders en kinderen in een scheidingssituatie zijn van harte welkom.

Iedereen kan zich op een of andere manier tot het onderwerp verhouden en dat is ook waartoe Anne Buiskool uitnodigt.

Scheiden niet zien als falen, maar als een fase van groei en ontwikkeling.

Anne Buiskool vertelt tijdens de lezing over 7 concrete stappen die ouders kunnen zetten voordat ze hun kinderen gaan vertellen dat ze als partners uit elkaar gaan om hun ouderschap gezamenlijk voort te zetten. Aan bod komen ook thema's als; Hulp vragen en hulp geven, schuldgevoel, de verandering in het family systeem, liefde en pijn in relaties en nazorg op korte en lange termijn.

U bent welkom vanaf 19.00 uur en na de lezing kunt u vragen stellen en desgewenst het boek aanschaffen. Ook kunt u inschrijven op een uurconsult zonder kosten voor een later tijdstip.

Reserveren is niet noodzakelijk, toegang is gratis.