• Eempers
  • Eempers

Lichtgewonde bij kop-staartbotsing in Soest

SOEST Het verkeer op de Beukenlaan heeft donderdagavond geruime tijd vertraging opgelopen door een aanrijding tussen twee auto's. Daarbij liep de bestuurster van de aangereden auto lichte verwondingen op. Zij werd gecontroleerd door een ambulancemedewerker maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Zij werd door familie opgehaald en naar huis gebracht.

De kop-staartbotsing ontstond ter hoogte van de Wiardi Beckmanstraat. Bij een oversteekplaats remde de bestuurster van een auto af. De bestuurder van een achteropkomende auto had dit te laat in de gaten en botste op zijn voorganger. Hij kwam met de schrik vrij. De schade aan de auto's viel mee.

DRUKTE Het gevolg van de aanrijding was dat het overige spitsverkeer over één rijbaan moest worden geleid gedurende de hulpverlening aan de gewonde automobiliste en de afhandeling van de aanrijding. Tegelijk met deze aanrijding was een tweede ambulance opgeroepen voor medische assistentie in een woning aan de Wiardi Beckmanstraat. Daarvoor werd ook de brandweer ingeschakeld die de patiënt met de hoogwerker van de bovenverdieping moest halen.