Zakelijk lezersnieuws

Stam Renault en Dacia Soestdijk duurzaam verlicht

Onlangs is Stam Renault & Dacia in Soestdijk voorzien van een extra showroom. De showroom is voorzien van duurzame <a href=" https://www.saled.nl/nl/">Saled</a> <a href=" https://www.saled.nl/nl/led-railspots/">LED Railspots</a>.

Lunchbijeenkomst SZK met thema: AVG – De Privacywet

De Soester Zakenkring organiseerde een lunchbijeenkomst met een interessant thema.  Zeventig ondernemers luisterden woensdag naar Robert van Asch en Dalila Dizdar van Consignium en Moshe Beukers van Bres Advocaten die een presentatie gaven over de AVG, in de volksmond: de privacywet.

Workshop 'Hoe bepaal ik mijn tarief?'

Het is ??n van de belangrijkste vragen waar je als ZZP-er mee te maken krijgt. Wat is de juiste vraagprijs voor mijn product of dienst? En welke keuzes moet ik daarbij maken?

Company Cubes Ondernemersavond

Ondernemersavond voor zzp-vakmensen

Gratis naar Thermen Soesterberg met de Knollenbon

Primera en Thermen Soesterberg vieren feest, Thermen met het leukste uitje van Utrecht, Primera met de leukste cadeaubon van Soest.

Veel behoefte aan pensioeninformatie bij oudere werknemers

Bezoekers van de pensioen-info-avond van afgelopen donderdag maakten fanatiek aantekeningen. “Ik heb veel nieuwe dingen gehoord vanavond”, zei een bezoeker die met zijn vrouw was gekomen.

Nieuwe advocaat in Soest

Bart Bernard is vanaf januari 2018 gevestigd als zelfstandig advocaat in Soest. Tijdens een eerste gratis adviesgesprek beantwoordt hij uw vragen op het gebied van het familierecht (o.a. echtscheiding, omgang), arbeidsrecht (ontslag, zieke werknemer), vreemdelingenrecht (gezinshereniging).

Steun voor je voeten en het reumafonds

Een goede houding en vrij kunnen bewegen begint bij gezonde voeten. Tijdens het Happy feet event bij vrouwensportclub hart for her Soest hebben eigenaresse Sandra van der Kuilen en Ilse Beckers van Maiown podotherapie de handen ineen geslagen.

ZMGroep kiest voor nieuwe locatie aan de Tolweg in Baarn

De ZMGroep, het Baarnse accountants-  en advieskantoor, verhuist naar een nieuwe locatie aan de Tolweg in Baarn. Dit heeft het bedrijf vandaag bekendgemaakt.

Autobedrijf van Dolderen geeft hoofdprijs weg!

Ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van de VETOS (Vereniging van ToyotaSpecialisten) waar Autobedrijf van Dolderen lid van is, was er op 19 dec. een trekking van het Prijzenfestival met als hoofdprijs een meerdaagse reis naar Wenen.

Pagina's