Sport lezersnieuws

Wedstrijd Soester Elftal – Oud FC Utrecht bij SO Soest

SOEST – De wedstrijd tussen het Soester Elftal en de Oudprofs van FC Utrecht wordt op zaterdag 23 juni gespeeld op het veld van SO Soest.

Zwemploeg De Duinkikkers presteert ook over de grens uitstekend

?Afgelopen weekend hebben acht zwemmers van De Duinkikkers de clubkleuren vertegenwoordigd tijdens het internationale Pinkstertoernooi in Neheim (Duitsland).

dienst christengemeente soest

Onderstaand treft u het overzicht aan van de spreker in de samenkomst van de Christengemeente Soest, voor 01 juli 2018

Spreker: Sytze Pijp

SO Soest G1 kampioen

Met vier punten voorsprong, een veel beter doelsaldo en nog maar een thuiswedstrijd te spelen betekent dat het G1 team van SO Soest kampioen van het seizoen 2017-2018 is geworden.

Jonge Soester behalen derde plaats op het EK streetdance in Kalkar

De drie jonge Soesters Romee Wiersma, Anastasia Bekkers en Lotte Hugen behaalden afgelopen zondag met hun team ‘Treu Elements’ van Mind Mix Dance Center uit Amersfoort de derde plaats op het EK streetdance in Kalkar. (Duitsland)

Restaurantavond Molenschot

Lekker eten in Molenschot!

Galerij der kampioenen

onze meiden onder 16 kampioen geworden door op de laatse competitedag de directe concurrent met 22 punten te verslaan. staand: Valerie, Britt, Marc, Danielle, Ymke, Indi, Beyza, Desiree en Burcu. knielend Nena, Naoul, Madalena

Bentinck Fonds gaat voor de tweede keer feesten en fietsen tijdens Gildefeesten

SOEST - Feesten op de pedalen! Dat is het motto van het Bentinck Fonds tijdens de Gildefeesten dit jaar. Het Bentinck Fonds gaat voor het tweede opeenvolgende jaar een spinningevent organiseren.

Inge Roskam en Annet Verhoeven Steggerda pakken titels op ONK Masters.

?Inge Roskam heeft afgelopen weekend in Den Haag haar eerste nationale titel behaald. Op de 50 meter schoolslag liet ze de concurrentie in de categorie 40+ ver achter zich.

100 km record voor Bart Eigenhuis

In het Duiste Wuppertal wist de lange afstandloper van de a.v. Pijnenburg, Bart Eigenhuis het clubrecord van Cor Koster op de 100 km te brengen op 8.58.25 uur. Het record van Cor Koster, die deze liep in 1980, stond op 9.32.11 uur.

Pagina's