Sport lezersnieuws

Rabobank start nieuw sponsorbeleid

Rabobank Amersfoort Eemland steekt het sponsoren van verenigingen in een nieuw jasje. Met kennis en mankracht wil Rabobank clubs sterker maken op het gebied van bestuur, financiën, gezondheid, duurzaamheid en/of de maatschappelijke rol van een vereniging.

Appie is gelukkig na vlucht uit Syrië

,,Ik heb gewonnen van Baarn. Het was een leuke wedstrijd en het leukste van alles was dat ik twee doelpunten heb gescoord!" De achtjarige Abdullah Almustafa steekt trots twee vingers omhoog. Hij voetbalt een jaar bij SO Soest en doelpunten scoort hij namens de JO8-3.

Nationaal Kampioenen Jiu Jitsu in Soest

Dit weekend stond in het teken van het Nederlandse Kampioenschap Jiu Jitsu. Dit vond plaats op zaterdag 17 februari in het Topsportcentrum in Almere. Vanuit Soest deden 13 fighters mee. Aan het einde van de dag mochten zij 10 medailles meenemen naar Soest.

Zilver voor Angela Whitney op NK voor minioren

Angela Whitney is afgelopen weekend tweede van Nederland geworden op de 100 meter rugslag. Na een uitstekende race, liefst een volle seconden sneller dan haar eigen clubrecord, kwam de elfjarige zwemster van De Duinkikkers op de laatste baan net tekort voor haar eerste nationale titel.

Bentinck Fonds Indoor G-honkbaltoernooi van HSV De Knickerbockers

SOEST - Het Bentinck Fonds is sponsor en naamgever van het landelijke G-Honkbaltoernooi dat zaterdag 24 februari in Beukendal gehouden gaat worden. Het evenement is van 10:00 - 16:00 uur.

Soester Jiu Jitsuka's scoren in Duitsland

Dit weekend stond in het teken van het Kodokan Open Jiu Jitsu toernooi in Duitsland. Met dit toernooi deden sporters uit 6 verschillende Europese landen mee. Van Diermen Sport uit Soest werd vertegenwoordigd door 11 fighters die uitkwamen in de disciplines Fighting en Newaza.

SO Soest MO15-2 toch Kampioen

De meiden van MO15-2 van SO Soest hadden er niet meer op gerekend. In de competitie, waarin het ging om Roda'46, VOP, IJsselmeervogels en SO Soest ging het lang alleen maar om het doelsaldo. Er werd voldoende gewonnen, maar VOP scoorde net wat vaker.

Duinkikkers ook na derde competitieronde op tweede plaats

In Sportboulevard de Engh heeft de zwemploeg van De Duinkikkers afgelopen zaterdag opnieuw een mooie stap gezet naar een uitstekende eindklassering in de KNZB zwemcompetitie. Als doelstelling werd gesteld in de middenmoot te eindigen, maar de ploeg begon de derde wedstrijd als runner-up.

Waterpolo Feest bij de Duinkikkers

Op zaterdag 3 februari organiseerde de Duinkikkers al weer voor de 4e keer het Soester Schoolwaterpolo Toernooi. Voor dit Toernooi waren alle basisscholen uit Soest en Soesterberg uitgenodigd om deel te nemen aan dit sportieve evenement.

Prima start voorjaarscompetitie TTV Overhees

Het van de 4e naar de 3e klasse gepromoveerde TTV Overhees is het voorjaarsseizoen goed begonnen. Thuis tegen het eveneens gepromoveerde Woerden 6 wonnen de tafeltennissers met 7-3.

Pagina's