Sport lezersnieuws

Brons voor Tess Bemer op regiokampioenschappen

Vorig weekend zorgde Femke Doorenbos voor zilver en brons tijdens het eerste weekend van de regiokampioenschappen. Tijdens het tweede weekend van die kampioenschappen was het Tess Bemer die een bronzen medaille mee naar Soest mocht nemen.

TTV Overhees kampioen

Een 6-4 overwinning op ATC Almere 6 was voor TTV Overhees voldoende om de kampioensvlag in de 4e klasse F te kunnen hijsen. De Soester tafeltennissers zijn met nog één duel te gaan al onbereikbaar geworden en keren na een seizoen afwezigheid terug in de 3e klasse.

Zilver en brons voor ontketende Femke Doorenbos!!

Vorige week verbeterde Femke Doorenbos al het clubrecord op de 400 meter vrije slag. Dat bleek slechts het kleine begin van hetgeen wat zou volgen. Afgelopen weekend stonden de regionale kampioenschappen op het programma, waar ze in actie kwam op liefst zes afstanden.

Ik ben maar 1x gevallen met schoolschaatsen!

Geweldig was het om deze reactie te horen van een enthousiaste leerling uit groep 5, toen zij afgelopen vrijdag 10 november bij de Vechtsebanen in Utrecht van het ijs af kwam. Maar het kwam ook voor dat een leerling 165x gevallen was, dat had hij zelf geteld en hij lachte nog steeds.

Matig Overhees wint toch: 7-3

Tegen het al bijna gedegradeerde Veenland uit Wilnis morste TTV Overhees drie punten. Toch liep de koploper weer uit op de in vormcrisis verkerende nummer twee Gispen 6, waardoor de tafeltennissers aanstaande dinsdag als alles goed gaat de kampioensvlag kunnen hijsen.

Femke Doorenbos zwemt clubrecord op 400 meter vrije slag

SOEST De wedstrijd in Veenendaal begon afgelopen zaterdag wat later dan gepland; veel zwemmers stonden namelijk in de file door een ongeluk op de A12.

Overhees zet champagne al koud

Overhees kan de champagne alvast koud zetten na een 2-8 overwinning op Gispen Culemborg 6. De Soester tafeltennissers hebben met nog drie duels te gaan een straatlengte voorsprong van 17 punten. Een terugkeer in de 3e klasse is nabij.

Marathon renner uit Soest voor Unicef naar Kenia voor schoon drinkwater

Heb je dorst? Joh, pak even een glaasje water en probleem opgelost. Zo makkelijk. Toch?

Nou, niet dus. In Kenia hebben de meeste kinderen geen toegang tot schoon drinkwater en goed sanitair. Hierdoor raken ze ziek en komen velen de kindertijd niet door.

Schoolzwemkampioenschappen opnieuw groot succes

Wat een gigantisch zwemfeest was het afgelopen zaterdag in Sportboulevard de Engh, waar toen de schoolzwemkampioenschappen werden georganiseerd. Zwemvereniging De Duinkikkers was gastheer van 9 scholen, die gezamenlijk 18 teams en 115 deelnemers mee naar het zwembad namen.

Overhees demarreert

Met een grote overwinning van 8-2 op Hoogland 4 en een onverwachte uitglijder van concurrent Gispen 6 plaatsten de tafeltennissers van Overhees deze week een flinke demarrage.

Pagina's