Lokaal lezersnieuws

Vertrekken is een beetje sterven

Op donderdag 9 november heeft de gemeenteraad afscheid genomen van SGP'er Hans Balfoort. Sinds september vorig jaar heeft hij zich als raadslid namens de ChristenUnie-SGP ingezet voor het besturen van de gemeente Soest.

Er komt weer een rommelmarkt in Soesterberg!! Heeft u nog oude spullen? Inleveren kan nu.

De vrijwilligers van het senior-ontmoetingscentrum De Drie Eiken staan alweer te popelen om de handen uit de mouwen te steken. De leukste activiteit van het jaar komt er weer aan: de grote rommelmarkt! Wijd en zijd bekend als DE plek om leuke spulletjes te scoren voor weinig geld.

Er komt weer een rommelmarkt!! Heeft u nog oude spullen?

Heeft u nog oude spullen? Er komt weer een rommelmarkt in Soesterberg!!

Op zaterdag 9 december is het zover.Inleveren kan nu.

Brief(je) van een lezer ?

In de Soester Courant van 15 november 2017 staat in het artikel"Discussie over straatnamen" (pagina 17) dat er in Soest nog 2 stegen zijn namelijk de Hofslottersteeg en de Maarschalkersteeg.

Recordopbrengst collecte Alzheimer in Soesterberg

Door de enorme inzet van de collectanten, plus de vele aandacht in de media, is er in Soesterberg het recordbedrag van € 1424,98 opgehaald voor de Stichting Alzheimer. Wij zijn iedereen die op zijn eigen manier heeft bijgedragen ontzettend dankbaar hiervoor.

Jan van Zweden, oud-bestuurslid SO Soest, overleden

Zaterdag 11 november overleed Jan van Zweden op de leeftijd van 70 jaar. Van Zweden was gedurende de jaren negentig secretaris van voetbalvereniging SO Soest.

Denise Notenboom nieuwe directievoorzitter Rabobank Amersfoort Eemland

AMERSFOORT - Per 1 december is Denise Notenboom benoemd tot directievoorzitter van Rabobank Amersfoort Eemland. Zij neemt het stokje over van Henri Hofsteenge, die zijn loopbaan buiten de bank voortzet.

Voormalige presidentsvrouw Georgië bezoekt Rotary Soestdijk

Rotaryclub Soestdijk ontving dinsdag 7 november een wel heel bijzondere gastspreker. Sandra Roelofs bezocht de club, die een speciale avond organiseerde voor toekomstige leden.

VVD: lage lasten en duurzaam wonen

Het gaat goed met de provincie Utrecht. Onze provincie is een vitale economische regio met een bijzonder aantrekkelijk woon- en vestigingsmilieu. Utrecht is in trek bij bewoners en bedrijven. Ook de provinciale begroting is gezond. De VVD wil dit graag zo houden.

Businessklas Waldheim-mavo kiest Uniek(e) actie

Dinsdag 7 november 2017 kregen de leerlingen van de businessklas van de Waldheim-mavo een workshop over hoe belangrijk goede werkplekken voor mensen met een beperking zijn. De workshop werd verzorgd door medewerkers van Uniek Baarn.

Pagina's