Lokaal lezersnieuws

Interactieve avond met goede discussies ‘Local Business meets politics’

D66 Soest-Soesterberg organiseerde maandag 19 februari een politiek café waarbij bewoners en ondernemers van Soest en Soesterberg zich konden uitspreken over hun visie op ondernemen en de lokale economie in hun gemeente in de toekomst.

Soester roots Philip La Rose in Expeditie Robinson 2018

Wil jij een gaaf seizoen zien van Expeditie Robinson 2018 met een deelnemer met Soester roots. Ga dan naar www.expeditierobinson.nl en help mij naar het eiland door te stemmen op Philip La Rose!

https://www.expeditierobinson.nl/profiel/82

Miss en Mister Molenschot 2018 gekroond

Op woensdag 14 februari, Valentijnsdag verzamelden familie, bewoners en vrijwilligers zich in Molenschot om tijdens de jaarlijkse Miss Verkiezing een nieuwe Miss Molenschot te verkiezen. Acht dames gingen de strijd voor deze titel met elkaar aan.

Uitbreiding Weggeefbox

De Weggeefbox is uitgebreid met nog een ruimte erbij! Alle spullen, die gratis zijn voor iedereen, (zoals kleren, speelgoed, boeken, huisraad), zijn nu nog beter te zien. De Weggeefbox vindt u op de Vermeerlaan in Soest, onder nr.

Vanaf NU nieuw in het Gemakshuis - Elke donderdagmiddag spellenmiddag voor hoogbegaafde Senioren

NIEUW in Uw Gemakshuis in Soest

Hoogopgeleide en hoogbegaafde senioren SPELmiddagen.

Gift t.w.v. € 2.500,- voor Fonds voor Soest

Afgelopen december hield tekstschrijver Jeroen van Netten van het 1-mans tekstbureau Rhinoz in Soest zijn jaarlijkse eindejaarsactie. Hierbij konden de ontvangers van zijn e-mail nieuwsbrief kiezen uit 3 goede doelen waaraan Rhinoz t.w.v.

Vosheuvelscholen organiseren conferentie over samenvoeging

Op 22 maart a.s. vindt de Vosheuvel200 plaats. Een conferentie voor 200 ouders, leerlingen, medewerkers en vertegenwoordigers uit het onderwijs en zorgnetwerk van de Vosheuvelscholen. Zij gaan samen in gesprek over het samenvoegen van de verschillende scholen.

Ontmoetingscentrum zoekt dringend barmedewerkers.

Het SWOS ontmoetingscentrum De Drie Eiken in Soesterberg biedt een gezellige plek en wekelijks vele afwisselende activiteiten voor senioren van rond de 60 tot 90 jaar en ouder. Ontmoeten, bewegen, culturele en creatieve activiteiten, clubs en cursussen: er is van alles te doen.

LTR klaar voor de verkiezingen!

Op 21 maart is het zover! Dan worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden en 's avonds zal blijken of LTR (Lijst Tjerk Reijinga) in de gemeenteraad is gekomen.

Blokje kaas, sigaret en wijntje laten staan voor 0%4ALS

Niets menselijks is ons vreemd. Het zijn van die momenten, van die gewoontes, gewoon even gezellig. En vermomd onder de naam "een wijntje, een borrel, een kaasplankje, een sigaretje, nog een stukje chocola of nog een kopje koffie of een colaatje.

Pagina's