Lokaal lezersnieuws

Prairiehondjes duiken op in DierenPark Amersfoort

Deze zomer opent DierenPark Amersfoort een nieuw verblijf: een avontuurlijk onderkomen voor prairiehondjes. “Dit jaar bestaat ons park zeventig jaar en om dat te vieren hopen wij zo’n zeventig nieuwe dierbewoners te verwelkomen”, vertelt Technisch Manager Remco Sevink.

Basisscholen de Bron en ODS de Gondelier (Amersfoort) winnaars BankBattle

27 Groepen van 20 scholen uit de regio Amersfoort Eemland streden op woensdagochtend 16 mei tegen elkaar in de BankBattle. De basisscholen de Bron uit Soest en ODS de Gondelier uit Amersfoort  hebben de Rabobank Bank Battle gewonnen.

Scouting Don Bosco eindigt op twaalfde plaats bij Landelijke Scouting Wedstrijden

Elk jaar tijdens het Pinksterweekend vinden de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) plaats. Nog nooit eerder in het 86 jarige bestaan van Scoutinggroep Don Bosco uit Soest hadden de scouts zich geplaatst voor de LSW.

Soester finalisten Miss Teen of Utrecht, Demy en Kyara Balk, gaan viral

Soest, zondag 20 mei - Nog precies 1 week te gaan voor de grote finale voor Miss Teen of Utrecht 2018. 

kennis zorg café - thema avond over afasie

Kennis Zorg Café

Een avond vol ontmoetingen, informatie  en kennis

Kees Haak zet Nederland in beweging

Kees Haak heeft, na vele opties de revue te hebben laten passeren, een werkelijk prachtige én effectieve manier gevonden om af te vallen!

Soesters talent Nienke Steinitz toont poëtische werk tijdens expositie

De fotograaf Nienke Steinitz uit Soest heeft de mogelijkheid gekregen om haar werk in een museale setting te tonen en wel in museum Tot Zover in Amsterdam.

Onderscheiding voor KWF-collectant Elly Tommel

SOEST - Tijdens de collectantenavond van de KWF afdeling Soest/Soesterberg in het Gildehuis werd collectant Elly Tommel gehuldigd omdat zij al vijftig actief is voor de kankerbestrijding. Uit handen van voorzitter Nico Brouwer ontving de loyale vrijwilligster een gouden bouton met briljant.

Onderscheiding voor KWF-collectant Elly Trommel

SOEST - Tijdens de collectantenavond van de KWF afdeling Soest/Soesterberg in het Gildehuis werd collectant Elly Trommel gehuldigd omdat zij al vijftig actief is voor de kankerbestrijding. Uit handen van voorzitter Nico Brouwer ontving de loyale vrijwilligster een gouden bouton met briljant.

Els Florijn houdt lezing in De Fakkel

Op donderdag 31 mei houdt Els Florijn een lezing in boekhandel De Fakkel, Soesterbergsestraat 74.

In woord en beeld vertelt zij over haar roman Rode Papaver, die in 2017 verscheen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen en boeken te laten signeren.

Pagina's