Lezersnieuws

Zin in Soest lezingKatharina von Bora; een protestantse non.

Ook dit jaar organiseert de Protestantse kerk van Soest lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het snijvlak van kerk en samenleving.

Cursus Frans bij Volksuniversiteit Idea

Volksuniversiteit Idea start in de week van 2 oktober met een nieuwe reeks taalcursussen. De cursus Frans III is geschikt voor wie vorig cursusjaar Frans II gevolgd heeft of al aardig wat Frans kan.

Henry van Loon speelt cabaretshow Sleutelmoment

Cabaretier, stand-up comedian en acteur Henry van Loon speelt dit seizoen de reprise van Sleutelmoment. Donderdag 5 oktober staat hij met de voorstelling in Theater Idea.

Zaterdag 30 september: Eemland Drakenbootrace

Racen met één doel: ALS-patiënten helpen

Cursus Grieks III bij Volksuniversiteit Idea

Volksuniversiteit Idea start in de week van 2 oktober met een nieuwe reeks taalcursussen. Een van de taalcursussen is Grieks III. De cursus is geschikt voor wie eerder Nieuw Grieks II heeft gevolgd of wie op een andere manier al enige kennis heeft van het Nieuw Grieks.

Workshop Handreflex bij Volksuniversiteit Idea

Ons lichaam raakt regelmatig uit balans door invloeden van buitenaf, waardoor onze energie niet meer vrij kan stromen. We voelen ons geremd en ervaren blokkades die veroorzaakt zijn door het ophopen van giftige stoffen in ons lichaam.

Crowdfunding project gestart voor Ben Langkamp Hairstyling

'Kapperszaak in Soesterberg maakt moderniseringsslag'

Een eeuw popmuziek

In de lezing 'Een eeuw popmuziek' neemt Gerrit Olsman zijn hoorders mee in het fascinerende van een even rijk als complex fenomeen: popmuziek. Populaire muziek is van alle tijden. In de middeleeuwen en de renaissance zijn er al deuntjes die algemeen bekend zijn.

Informatieavond van Groei&Bloei "WIE IS MARIA SIBYLLA MERIAN?"Door Janneke van Laar-Huijser.

Botanisch kunstenaar Janneke van Laar -Huijser vertelt ons over het leven van Maria Sybilla Merian.

Leeuw en leeuwinnen maken kennis met elkaar in Amersfoort

Mannetjes leeuw Dukat heeft voor het eerst kennisgemaakt met de drie leeuwinnen in DierenPark Amersfoort. "Het mannetje liet aan het begin even zien wie er de baas is, maar al snel was de rust weer terug", vertelt hoofddierverzorger Willem Verdonck. "Nu kijken zij vooral de kat uit de boom."

Pagina's