Lezersnieuws

'De huttenbouw week is mijn lievelingsweek van het jaar'

Overal in de regio wordt binnenkort weer door basisschool kinderen getimmerd, gezaagd en gebouwd!

Het Huttenbouwdorp in Soest vindt dit jaar plaats van donderdag 10 tot en met zaterdag 12 augustus.

Recreant van SO Soest daagt Engetrappers en Zamballers VVZ49 uit om mee te doen met Feest de Pedalen

Veel Soesters hebben zich aangemeld voor het Feest op de Pedalen. Het Spinning-event dat op maandag 21 augustus in de Gildetent wordt gehouden. Het evenement wordt georganiseerd door het Bentinck Fonds.

Stoelyoga nu ook in Soest

Vanaf dinsdag 11 juli zijn wij gestart bij Gezondheidscentrum Plus, Laanstraat 4 in Soest met de 1e les Stoelyoga van 15.00 - 16.00 uur.

Infodag over haarproblemen bij Gezondheidscentrum Plus in Soest

Nieuw in Gezondheidscentrum Plus Soest: Haargroeitherapie

Jalmar Verbraak haalt derde plek op bij jeugdwedstrijd boogschieten

Jalmar Verbraak heeft op zondag 16 juli meegedaan aan de Jeugd Fita boogschieten in Rotterdam. Op deze wedstrijd worden de afstanden 60, 40 en 30 meter geschoten en op elke afstand 36 pijlen. Hij heeft hierbij een score van 959 punten gehaald van de maximaal te behalen 1080 punten.

Foute Bingo tijdens Landjuweel

Iedereen mag meedoen met de foute Bingo

Dinsdagavond 29 augustus wordt tijdens het Landjuweel een Foute Bingo gehouden. Plaats van dit "foute" festijn is de Gildetent aan de Ferdinand Huycklaan.

Veld 3 SO Soest kleurt weer groen

Na vijf weken werken kleurt veld 3 weer groen als nooit tevoren. De kunstgrasmat ligt erin en er is reeds een begin gemaakt met het invullen van de mat met zand. De mat wordt verder nog ingevuld met SBR-rubbergranulaat en daarna kan de keuring plaatsvinden.

Optreden van SJACO in Ontmoetingscentrum DDE

Entertainer SJACO brengt al jaren enthousiast een afwisselend liedjesprogramma ten gehore voor senioren. Deze maand, op vrijdagmiddag 28 juli, treedt hij op in ontmoetingscentrum De Drie Eiken in Soesterberg.

Pannenkoeken eten in SWOS ontmoetingscentrum

Elke 2 maanden op de laatste zaterdag van de maand kunnen senioren pannenkoeken eten in SWOS ontmoetingscentrum de Drie Eiken. Op zaterdag 29 juli is het weer zover en dan bent u welkom om te komen smullen.

Want een verse, warme pannenkoek smaakt altijd heerlijk!!

Gezellige promodag in OC De Drie Eiken

Op woensdag 12 juli, de natste julidag sinds jaren, hield het ontmoetingscentrum voor senioren in Soesterberg een promotiedag. De regen dwong de activiteiten van de Dag van de Rollator, die in de tuin plaats zouden vinden, naar binnen, maar dat maakte de gezelligheid er niet minder om.

Pagina's