Lezersnieuws

Druk bezochte doemiddag Waldheim-mavo

Woensdag 17 januari 2018 bezochten vele basisschoolleerlingen uit de regio de doemiddag op de Waldheim-mavo in Baarn om een middag creatief en actief bezig te zijn. De doemiddag was daarmee ook dit jaar weer een succes.

Doe mee met Animato

Kom accordeon spelen bij Animato in Soest

Vervolgcursus Fotografie bij Kunstencentrum Idea

Deze cursus is geschikt voor mensen die al een basiskennis hebben maar meer ervaring willen opdoen.

Open repetitie Grootkoor Jubilate Deo

Ben je tussen de 18 en 65 jaar en heb je altijd al willen ontdekken of zingen in een koor iets voor je is? Kom op maandag 29 januari eens een avond gezellig met ons meedoen.

Woningmarkt Eemland: aanbod kleiner, prijzen hoger

De woningmarkt in de regio Eemland had ook in het vierde kwartaal van 2017 te maken met krapte aan de aanbodkant. "Het aantal belangstellenden groeit gestaag en het aantal te koop staande woningen daalt nu al enkele kwartalen op rij.

Lezing De chimpansee in de spiegel

Op internet zijn talloze filmpjes van chimpansees te vinden. De vergelijking met mensgedrag is snel gemaakt.

Creatieve fotografie: voor wie eens wat anders wil

Na de cursus Creatieve fotografie is fotograferen nooit meer hetzelfde. Vier avonden lang experimenteren we met creatief fotograferen. Niets is onmogelijk.

Hector Berlioz: de componist die geen piano speelde

Behalve een groot componist was Hector Berlioz (1803-1869) een briljant schrijver met een scherpe pen en een geweldig gevoel voor humor.

Zwemploeg De Duinkikkers stijgt met stip na tweede competitieronde

Afgelopen zaterdag stond de tweede competitieronde voor de zwemselectie van De Duinkikkers op het programma. Namens de Soesters kwamen liefst 44 zwemmers aan de start, waaronder de uitstekend debuterende Senna Boogmans en Vera Walgers.

Pagina's