• Mooie opbrengsten voor het goede doel

    Jaap van den Broek
  • Volop sfeer bij Knock on Wood

    Jaap van den Broek
  • Beentjes van de vloer bij Cabrio

    Jaap van den Broek

Swingende avond in Cabrio brengt 30 mille op voor ZoALSJan

13-09-2017, 10:21 | Lezersnieuws | Peter Beijer

SOEST - Het was zaterdagavond 9 september onmogelijk om in het openluchttheater Cabrio stil te blijven zitten. Knock on Wood staat al een aantal jaar garant voor een avond vol muziek- en dansplezier. Met de coverband HotTown was stilstaan geen optie. Swingen, plezier maken en een fantastische avond beleven. Het bleef op een prettige manier lang onrustig bij Cabrio.

Het was voor de vierde keer dat Rotaryclub Soest-Baarn het swingende muziekfeest 'Knock On Wood' in het openluchttheater Cabrio organiseerde. De opbrengst ging naar Stichting ZoALSJan. Deze stichting verzorgt hulpmiddelen die het leed van ALS-patiënten moeten verzachten.

De coverband HotTown, met maar liefst vijftien muzikanten, maakte er een bonte, swingende avond van. In een uitverkocht Cabrio vermaakten 1000 mensen zich. De band speelde de meest uitgebreide versie van hen repertoire.

De twee doelstellingen van Knock On Wood zijn zaterdag gerealiseerd. De aanwezigen werd een onvergetelijke bezorgd en voor de Stichting ZoALSJan werd een flink bedrag bij elkaar gehaald. Voor de organisatoren van de Rotary was het een speciale avond. Zo liet Antonio van den Hengel weten: "In 2015 was Jan Jager er nog even bij toen wij rond 23.00 uur met de lightsticks voor een unieke sfeer zorgde in Cabrio. Deze vierde keer heeft Jan helaas niet mee mogen maken. Wij hopen met de extra middelen zoals sit-up-chairs, beschikbaar stellen van busjes en andere hulpmiddelen ALS-patiënten nog zo veel mogelijk te faciliteren."

De Stichting ZoALSJan kan € 30.000,00 op de rekening bijschrijven. Het was een in alle opzichten geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is.