• Foute Bingo belooft veel plezier

    Jaap van den Broek

Foute Bingo tijdens Landjuweel

16-07-2017, 22:00 | Lezersnieuws | Peter Beijer

Iedereen mag meedoen met de foute Bingo

Dinsdagavond 29 augustus wordt tijdens het Landjuweel een Foute Bingo gehouden. Plaats van dit "foute" festijn is de Gildetent aan de Ferdinand Huycklaan.

De afgelopen jaren zijn er in Soest diverse Foute Bingo's gehouden. Bijvoorbeeld de vrouwenbingo ten gunste van de Roparun in 2013 en 2015. Het Oranjecomité organiseerde ook een vrouwenbingo in 2014. Voetbalvereniging SO Soest hield een bingo alleen voor mannen in het jubileumjaar 2016. Voor de organisatie van het Landjuweel is het nu een prachtig moment om een Foute Bingo voor zowel mannen als vrouwen te organiseren!

De organisatie bestaat uit Tialda Bakkum, Paul Janmaat, Manon Smeeing en Antonio van den Hengel. Dit kwartet enthousiaste mensen heeft jarenlange ervaring met het organiseren van gezellige Bingo-avonden.

Iedereen van harte welkom voor de inschrijving voor De Foute Bingo Soest. Dit kan via www.foutebingosoest.nl . Op deze site is een plattegrond van de Gildetent te zien en daar kan jde deelnemer zelf zijn eigen plaats reserveren.

De voorste rijen gaan per tafel van tien deelnemers. Bij De Foute Bingo Soest is het ook mogelijk om individueel of met meerdere deelnemers aan te melden. Kosten van de voorste plekken zijn € 30,00 per deelnemer en achteraan € 20,00 per deelnemer.

De Bingo heeft vier rondes. Zowel in de pauze als na de vierde ronde is er een loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn.

Tijdens deze gezellige avond is de presentatie en muzikale omlijsting in de bekwame handen van Bingomaster Le Riche en DJ Double U!

De opbrengsten van De Foute Bingo Soest gaan naar drie doelgroepen;

1. Ouderen in Soest (bijvoorbeeld Daelhoven);

2. Soester jeugd en jongeren (bijvoorbeeld de Sinterklaasintocht);

3. Gehandicapten in Soest (bijvoorbeeld zwemclub de Duikelaar).

4. Zieke mensen in Soest

Kortom; naast het bieden van een gezellige Gilde/Bingo-avond willen de organisatoren ook een mooi bedrag voor allerlei verschillende goede doelen in Soest binnenhalen. Een dubbel feest dus. De deelnemers gaan zich op de 29ste augustus uitstekend vermaken en de Soester goede doelen kunnen na het feest verblijd worden met een mooie opbrengst.

Tent open vanaf 19.00 uur

Start 1e Foute Bingo Ronde om 20.00 uur

Einde Foute Bingo Soest om 23.00 uur