Seizoensopening OC De Drie Eiken in sfeer van Toon Hermans

01-09-2017, 12:10 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 15 september 2017, 15:00 tot 17:00

Locatie:

Dorpsplein 18, Soesterberg
SWOS ontmoetingscentrum De Drie Eiken
Soesterberg

"24 Rozen... een eerbetoon aan Toon Hermans".

Jaarlijks opent het senioren-ontmoetingscentrum De Drie Eiken het nieuwe cursusseizoen met een feestelijke middag. Dit jaar wordt dit gevierd in de sfeer van Toon Hermans, de man van de onvergetelijke typetjes, conferences en versjes op vrijdag 15 september.

Ter ere van zijn 100ste geboortejaar brengt het trio "Franje" een selectie van zijn leukste liedjes. Van "Mien waar is mijn feestneus" tot "Het ballonnetje". Ze komen allemaal voorbij in dit vrolijke liedjesprogramma van Franje.

Naast Toon is er in het programma ruimte voor de grote successen van een aantal andere Nederlandse sterren. Dit alles wordt live gezongen en met gevoel voor show gebracht door Franje, een trio van twee zangers en een zangeres.

Ook dit jaar maken we er een extra feestelijke middag van met een gratis kopje koffie/thee plus traktatie en 1 drankje met hapjes in de pauze. De aanvang is om 15.00 uur; de zaal gaat pas open om 14.30 uur. Komt u alstublieft niet eerder!! Het programma eindigt om ongeveer 17.00 uur.

De entree voor deze bijzondere middag kost u slechts € 3,00 per persoon. Kaartjes kunt u kopen tijdens openingstijden van het centrum. Let op: wij zijn tot aan 15 september beperkt open in verband met de verbouwing! U kunt dus op 15 september gelijk zien hoe mooi het hier is geworden!