• Go2Yoga studio Soest

  Dolly de Kroon
 • Go2Yoga studio Soest

  Dolly de Kroon
 • Go2Yoga studio Soest

  Dolly de Kroon
 • Ingang Go2Yoga studio Soest

  Dolly de Kroon

Go2Yoga studio in Soest viert haar 2-jarig jubileum op 28, 29 september met tal van try-out lessen!

12-09-2017, 16:10 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 28 september 2017, 09:00 tot vrijdag 29 september 2017, 11:30

Locatie:

Plasweg 25B, Soest
Go2Yoga Studio
Soest

Nieuw yogales aanbod

Iedereen is van harte welkom het lesaanbod (opnieuw) uit te proberen. Tal van nieuwe lessen staan op het Herfst/Winter rooster. Ook is de studio zojuist aangepast met vloerverwarming voor een nog comfortabeler yoga ervaring. En de yogamatjes liggen al voor je klaar!

Haal meer uit je dag!

Je kunt aan yoga beginnen om bewuster te worden van je lichaam en geest, om soepeler en sterker te worden. Of om je beter te kunnen concentreren op je werk of dieper te slapen. Ontdek jouw nieuwe lifestyle met ruimte voor fysieke en persoonlijke groei, meditatie, ontspanning, kennis en reflectie. Je dag zal veel efficiënter zijn.

Maak je eigen rooster

Op het rooster staan standaard meer dan 20 lessen per week zowel in de ochtend en avond, 7 dagen per week! Je kunt zo vaak meedoen als je maar wilt; je stelt flexibel je eigen rooster samen.

Maak jouw yogales specifiek

In de kleine groepslessen, met maximaal 11 personen, geven de docenten veel persoonlijke aandacht.

Rustige of dynamisch lessen

De Yin Yoga is een rustig en meditatieve yogavorm. Het is een fijne les om mee te beginnen om jouw yoga beoefening op te bouwen. In de Gentle Flow Yogales wisselen zachte bewegingen en dynamische basis yogahoudingen elkaar af. In deze les is er veel aandacht voor een correcte lichaamshouding. Dit maakt dat de Gentle Flow les zeer geschikt is voor beginners.

Nieuw op het rooster is de Hatha Yoga, Sivananda Sequence; een mooi opgebouwde yogareeks met een diepe eindontspanning. Bij Pilates werk je aan je core om deze krachtiger te maken.

Speciaal zijn de HOT-Yoga lessen, waarbij de vloerverwarming en de warmte panelen aanstaan. Je bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor je spieren soepeler aanvoelen. Je komt gemakkelijker in de houdingen. Dit maakt dat je intensiever kunt oefenen en je na afloop heel voldaan voelt.

Ben je een echte sportieveling? Dan bieden de dynamische Vinyasa- en Astanga-Yogalessen zeker genoeg uitdaging.

Ook worden op maat Private Yoga Trainingen verzorgd. Laat ons weten wat je wensen zijn.

Go2Yoga 2day!

Wil je de try-out lessen meedoen op 28 of 29 september? Kies dan jouw try-out les(sen) uit en boek deze online. Let op vol is vol! Het bedrag is €5,00 per try-out les. Dit reken je contant af voor aanvang van de les. Besluit je een 12- weken Abonnement of Seizoenkaart aan te schaffen, dan ontvang je een jubileum korting op deze try-out dagen.

www.go2yoga.nl Studio Plasweg 25b, Soest. Tot snel!